Intag till Bergsundsskolan

Bergsundsskolan har endast en klass i varje årskull. Förskoleklass – årskurs 3. Intagningen sker enligt följande principer:

1.    Syskonförtur.

2.    Datum för registrering av ansökan.

3.    Närhetsprincipen.

Alla barn är välkomna och ni erhåller alltid en plats i vår kö. Fyll i ansökan och mejla den till johan.astrom@bergsundsskolan.se, det går även bra att skicka den med post till:

Bergsundsskolan

Långholmsgatan 25

Länk till anmälningsblankett (Word-dokument) »

(Tips: högerklicka på länken ovan och välj “Spara mål som…”)

Länk till anmälningsblankett (PDF) »

(Tips: vill ni hellre printa ut blanketten och posta till oss så väljer ni PDF-filen)

Tack för ett fortsatt gott förtroende och glöm inte att ni som står i vår kö måste meddela om ni byter adress, telefonnummer eller andra kontaktuppgifter under kötiden. Allt för att vi ska kunna nå er och eventuellt erbjuda plats när det blir dags.

Vid frågor om intagning eller ändring av kontaktuppgifter, kontakta Johan Åström.

E-post: johan.astrom@bergsundsskolan.se

Ställ ditt barn i kö

Vill du ställa dig i kö till någon av klasserna, fsk-3, vänligen maila Johan Åström på johan.astrom@bergsundsskolan.se.

Färgpennor.jpg